Reducere!

CURS LUCRATOR IN CULTURA PLANTELOR

(33 de recenzii clienți)

750,00 lei 600,00 lei

Cod NC: 6111.1.1

Durata cursului: 2,5 luni

Pregatire minima necesara: Invatamant general

Categorie:

Descriere

Curs Lucrator in Cultura Plantelor

 

In Bucuresti – Perioada de inscriere: Pana la minim 10 participanti – Data de incepere: Inscrie-te printre primii 10 cursanti


In Constanta Perioada de inscriere: Pana la minim 10 participanti  – Data de incepere: Inscrie-te printre primii 10 cursanti


In Tulcea – Perioada de Inscriere: Pana la minim 10 participanti – Data de incepere: Inscrie-te printre primii 10 cursanti


 

Agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, efectueaza lucrari de pregatire a solului, insamantari, plantari, aplica tratamente fitosanitare, fertilizare prin pulverizare de substante insecticide si pesticide si recoltare a culturilor de camp; planteaza pomi fructiferi, arbori si arbusti; recolteaza culturi de gradina si flori; culeg fructe de padure; depoziteaza si prelucreaza produse agricole si le valorifica produse catre organisme de comercializare sau cumparatori.

Agricultorii si lucratorii calificati in culturi vegetale planifica si executa lucrarile necesare pentru intretinerea si recoltarea culturilor de camp, plantarea pomilor fructiferi si a altor arbori si arbusti, recoltarea legumelor, cultivarea plantelor medicinale si vitei-de-vie.

Agricultorii si lucratorii calificati in culturi de camp si legumicultura realizeaza lucrari agricole de pregatire a solului, insamantarea, plantarea, cultivarea si recoltarea culturilor de camp: grau, orez, sfecla, trestie-de-zahar etc. sau legumelor: cartofi, varza etc. stabilesc suprafata culturilor si asigura aprovizionarea cu seminte, ingrasaminte s.a.

Cui se adreseaza cursul de calificare Lucrator in cultura plantelor?

Cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit minim 8 clase si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

1. Pregatirea profesionala alaturi de profesori cu experianta teoretica si practica
2. Pregatirea teoretica se desfasoara in sali de curs dotate corespunzator (videoproiector, laptop, flipchart, ecran de proiectie, etc)
3. Activitatea de practica este asigurata in unitati specializate
4. Tehnici si metode moderne de predare/instruire/aplicatii practice canalizate pe stimularea creativitatii si interactivitatii cursantului, eliminand astfel stresul de la orele de curs (studii de caz, lucru in echipa, etc)
5. Suport de curs gratuit in format electronic
6. Mentinerea legaturii dintre cursant si formator prin e-mail
7. Program de curs flexibil
8. Cursul poate fi achitat integral sau in rate, cu plata cash, online sau prin POS, fara comision
9. Obtinerea unui certificat de absolvire cu recunoastere la nivel international prin apostilare.

Ce competente obtin in urma absolvirii cursului de calificare Lucrator in cultura plantelor?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:
1. Factori climatici si edafici
2. Pregatirea solurilor si infiintarea culturilor
3. Intretinerea si recoltare culturilor
4. Depozitarea si valorificarea productiei vegetale
5. Recunoasterea agregatelor si instalatiilor folosite in agricultura
6. Intreprinderea si mediul extern
7. Elemente de ecologie
8. Ingrijirea si recoltarea culturilor de camp
9. Infiintarea, ingrijirea si recoltarea culturilor legumicole
10. Infiintarea, ingrijirea si recoltarea culturilor floricole
11. Ingrijirea speciilor pomicole si recoltarea fructelor
12. Ingrijirea vitei de vie si recoltarea strugurilor

Ce tip de diploma obtin dupa absolvirea cursului de Lucrator in cultura plantelor?

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.

Certificatul de calificare are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Garantii oferite

1. Returnam 100% suma de bani platita, daca pana la jumatatea perioadei de curs exista nemultumire fata de nivelul acestuia
2. Obtii un certificat de absolvire GARANTAT PE VIATA, fara termen de valabilitate
3. Vom fi prietenul, sfatuitorul si consilierul tau pentru a te pregati sa faci fata pe piata fortei de munca si sa constientizezi ca dupa absolvirea cursului vei fi bun profesionist in adevaratul sens al cuvantului
4. Permanent punem accentul pe valoarea si importanta clientului pentru noi, pe nevoile si gradul de satisfactie al interesului acestuia si mai putin pe contravaloarea cursului
5. Standarde de calitate la nivel european si international pentru programele de pregatire profesionala ale adultilor prin respectarea si punerea in aplicare a rezolutiilor UE in domeniul formarii profesionale continue a adultilor
6. Respectarea intocmai a GDPR, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
7. Garantarea unui parteneriat de colaborare pe viitor intre institutia noastra si absolventi

Pretul pentru curs Lucrator in cultura plantelor

Pretul cursului este de 750 lei pentru plata in 3 rate, insa, daca optezi pentru plata integrala, beneficiezi de 20% Discount si astfel vei plati doar 600 lei. Taxa de examinare in valoare de 50 Lei se achita separat.

33 de recenzii pentru CURS LUCRATOR IN CULTURA PLANTELOR

 1. Florentina D.

  „Un curs educativ, s-au acumulat usor cunostinte noi, interactive. Metodele de instruire au fost foarte practice.”

 2. Vasile G.

  „Atat teoretic cat si practic a fost de un real folos pentru mine. Am invatat lucruri pe care nu le stiam. Sunt convins ca aceste lucruri invatate aici imi vor intari increderea in mine.”

 3. Irina S.

  „Curs segmentat foarte bine din punctul de vedere al suportului de curs.
  Profesor foarte bun, cu foarte multe cunostinte in domeniu, foarte deschis in relatia cu cursantii.”

 4. Iulia Y.

  „Am dobandit multe informatii noi, unele chiar interesante. As fi dorit sa punem accent si pe culturile ecologice, si mai putin pe cereale.”

 5. Irina S.

  „Cursul a fost bine organizat. Am acumulat noi cunostinte, care imi vor fi de folos.”

 6. Mircea P.

  „Curs foarte util, prezentare teoretica si practica foarte buna.”

 7. Laura F.

  „Cursul a fost interesant si desfasurat intr-o atmosfera degajata. Cursantii au avut posibilitatea de a pune intrebari practice, iar lectorul s-a adaptat cu usurinta stilului de invatare al cursantilor.”

 8. Daniela A.

  „A fost un curs excelent. Am reusit sa dobandesc cunostinte noi!”

 9. Marius M.

  „O parere foarte buna! Urmarea acestui curs m-a ajutat enorm!”

 10. Codrut N.

  „Un curs complex, bine structurat, prezentat intr-o modalitate care a permis interactiune intre lector si participanti.”

 11. Adrian R.

  „A fost un curs foarte util cu multe informatii aprofundate si bine documentate, raportate la nevoile de azi.
  Felicitari!”

 12. Dragos V.

  „In primul rand as vrea sa spun ca nu am mai intalnit un asemenea profesor, cu o daruire asa de mare fata de meseria dumnealui. Pacat ca in Romania nu prea exista respect din partea studentilor si nu numai, fata de asemenea persoane minunate.
  Cursul a fost destul de stufos, foarte folositor.
  Bravo!”

 13. Bianca V.

  „Merita facut. Excelent pentru initierea in domeniul agricol.”

 14. Aurora C.

  „In cadrul acestui curs am primit multe informatii despre plante leguminoase si cereale, de la semanat pana la recoltat.”

 15. Madalina C.

  „Cursul de cultura plantelor are o importanta ridicata pentru tinerii fermieri. Acesta fiind extrem de folositor in practica. In opinia mea acest curs ar trebui urmat de catre toti fermierii din Romania si nu numai.”

 16. Olivia O.

  „Per total, cursul este unul extrem de interesant pentru un novice in domeniul agricol (si, din ce am vazut, si in randul colegilor mei mai vechi in bransa). Lectorul este foarte bine pregatit, foarte dornic sa ajute si sa raspunsa intrebarilor noastre. Un curs antrenant, placut, dinamic, interactiv, bine structurat.”

 17. Adrian I.

  „Un curs excelent, care a acoperit multe aspecte ale domeniului.
  Domnul profesor este excelent.
  Locul de desfasurare (Universitatea) adecvat si inspirat.”

 18. Robert R.

  „Un curs excelent, o parere generala foarte buna.”

 19. Georgian C.

  „In opinia mea acest curs a fost pe intelesul tuturor si imi e de mare ajutor; de asemenea mai vreau sa precizez faptul ca Lectorul care l-a sustinut a fost foarte bun.”

 20. Vicentiu D.

  „Un curs bine predat de lector foarte util atat din punct teoretic, cat si practic.
  Multumesc!”

 21. Gabriel P.

  „In opinia mea acest curs a fost benefic pentru mine datorita cunostintelor noi acumulate intr-un cadru prietenos si cu un profesor pasionat de activitatea pe care o desfasoara.
  Ii multumesc pe aceasta cale domnului profesor.”

 22. Crina C.

  „Consider acest curs benefic pentru cei care nu au cunostinte in acest domeniu, informatiile prezentate fiind de un real folos pe mai departe in aprofundarea domeniului. Este o baza pe care mai departe de poate construi un viitor frumos si de un real folos atat la nivelul individual, cat si la nivel de societate.”

 23. Cornelia G.

  „Este un curs interesant, interactiv si foarte bine structurat. Partea practica la ferma „Moara Domneasca” a fost o experienta foarte buna si utila. Ii multumim domnului lector pentru modul in care a predat si pentru pasiunea de care a dat dovada.”

 24. Claudia N.

  „Cursul este foarte bine structurat si cu siguranta a adus un plus de cunostinte fiecaruia dintre noi.
  La un moment dat am fost intrebati daca ar trebui schimbata structura cursului. Raspunsul a fost nu. Informatiile au venit pe masura nevoilor noastre construind un tablou foarte clar despre ce inseamna Cultura Plantelor.”

 25. Gina H.

  „Este foarte folositor, m-a ajutat sa acumulez multe cunostinte noi. Cea mai folositoare mi s-a parut vizita pe teren (practica). L-as recomanda cu incredere.”

 26. Laurentiu L.

  „O parere excelenta, notiuni despre agricultura si o buna trecere prin toate domeniile de baza.
  Proba practica a fost foarte interesanta si bine-venita.
  Profesorul a facut cursul sa-si merite banii.”

 27. Nicusor C.

  „Un curs necesar ce iti prezinta in linii mari cultura plantelor. Exact ce aveam nevoie.”

 28. Adina M.

  „Foarte complex, interesant, folositor. A fost predat excelent de domnul profesor imbinand practica cu noutatile si cunostintele predate si nu in ultimul rand, umorul.”

 29. Vasile C.

  „A fost un curs bun prin care am invatat multe lucruri noi pe care le putem materializa prin aplicarea practica in domeniul lucrarii terenurilor agricole.”

 30. Laura T.

  „Personal am fost profund impresionata de calitatile pedagogice, pregatirea si cunostintele profesionale atat cat si de pregatirea extraprofesionala/cultura generala.
  As recomanda cu mare placere oricui interesat, pregatirea cu acest distins profesor/om de specialitate.
  Pe asta cale va multumesc din suflet.”

 31. Georgiana D.

  „Acest curs este foarte folositor si bun pentru oricine este interesat de acest domeniu. Informatiile dobandite, orele de curs si implicarea profesorului au dat roade la fiecare dintre noi. Este un curs serios, drept si complex. Sunt multumita si satisfacuta profesional.”

 32. Marcel R.

  „Cursul a fost interactiv si bine documentat.”

 33. Laurentiu S.

  „Foarte bun, cu multe informatii practice si folositoare.”

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This