Reducere!

CURS INSPECTOR PROTECTIE CIVILA

1.000,00 lei 650,00 lei

REDUCEREA DE 35% DIN 1000 LEI ESTE VALABILA PANA PE DATA DE 30.06.2021.

Cod COR: 121303

Tip program: Initiere

Durata cursului: 4 saptamani

Pregatire minima necesara: Studii medii

Pretul cursului este de 1000 lei pentru plata in 3 rate, insa, daca optezi pentru plata integrala, beneficiezi de 35% discount si astfel vei plati doar 650 lei.

GARANTAM PROTECTIE MAXIMA ANTICOVID 19

Descriere

Pregatirea teoretica se va sustine si online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere.

 

Inspectorul de protecţie civilă este specialistul încadrat la nivelul municipiilor, oraşelor, comunelor, instituţiilor publice şi al operatorilor economici nominalizaţi în clasificarea din punct de vedere al protecţiei civile în funcţie de tipurile de riscuri specifice.

Inspectorul de protecţie civilă asigură permanent : coordonarea planificării şi a realizării activităţilor şi măsurilor de protecţie civilă , pregătirea serviciilor de urgenţă, a salariaţilor şi/sau a populaţiei şi asigură coordonarea secretariatelor tehnice ale comitetelor pentru situaţii de urgenţă, respectiv a celulelor pentru situaţii de urgenţă

Calitatea de inspector de protecţie civilă se atribuie prin ordin sau prin dispoziţie scrisă a angajatorului.

Poate fi încadrat în muncă sau în serviciu, numai după obţinerea unui certificat de competenţe profesionale în condiţiile stabilite prin metodologia emisă de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Inspectorul de protecţie civilă are deprinderi privind comunicarea cu diferite categorii de interlocutori şi lucrul în echipă. El deţine cunoştinţe solide în domeniul legislaţiei de protecţie civilă şi privind managementul situaţiilor de urgenţă, organizează şi conduce pregătirea profesională în domeniu a membrilor serviciilor voluntare sau private pentru situaţii de urgenţă, îndeosebi a formaţiunilor de intervenţie în situaţii de protecţie civilă, precum şi instruirea în domeniu şi educarea preventivă a populaţiei şi salariaţilor din responsabilitate.

Consiliază conducerea instituţiei/agentului economic/ localităţii pe probleme de protecţie civilă, coordonează activitatea de prevenire, protecţie şi intervenţie în situaţii de urgenţă şi de protecţie civilă, precum şi organizarea restabilirii capacităţii de intervenţie a serviciului de urgenţă la încheierea misiunilor specifice.

De asemenea, are competenţe privind elaborarea/administrarea documentelor specifice activităţii de protecţie civilă şi gestionarea patrimoniului din cadrul serviciului de urgenţă ce funcţionează în localitate, instituţie sau operatorul economic în care îşi desfăşoară activitatea.

 

Inscrie-te la curs conform perioadelor de inscriere de mai jos:

 

In Constanta – Perioada de inscriere: 02.06.2021 – 09.07.2021 – Data de incepere: 13.07.2021

In Galati – Perioada de inscriere: Inscrie-te printre primii 10 cursanti – Data de incepere: Dupa completarea grupei de minim 10 participanti

In TulceaPerioada de inscriere: Inscrie-te printre primii 10 cursanti – Data de incepere: Dupa completarea grupei de minim 10 participanti

In Tg. Jiu – Perioada de inscriere: 14.05.2021 – 30.06.2021 – Data de incepere: 30.06.2021 (inscrierile pentru Tg Jiu se fac doar online, urmand sa fiti contactati pentru depunerea dosarului)

Pentru Bucuresti – inscrierile se fac pe site-ul partenerului aici –>> bit.ly/site-partener. Doar solicitarile de inscriere efectuate pe site-ul partenerului vor fi luate in considerare.

 

 

Cui se adreseaza cursul de Inspector protectie civila?

Cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul liceal si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

1. Pregatirea profesionala alaturi de profesori cu experianta teoretica si practica
2. Pregatirea teoretica se desfasoara in sali de curs dotate corespunzator (videoproiector, laptop, flipchart, ecran de proiectie, etc)
3. Tehnici si metode moderne de predare/instruire/aplicatii practice canalizate pe stimularea creativitatii si interactivitatii cursantului, eliminand astfel stresul de la orele de curs (studii de caz, lucru in echipa, jocuri de rol, aplicatii cu fise de lucru, etc)
4. Suport de curs gratuit si fise de lucru
5. Mentinerea legaturii dintre cursant si formator prin e-mail
6. Program de curs seral
7. Cursul poate fi achitat integral sau in rate, cu plata cash, online sau prin POS, fara comision
8. Coffee break (cafea, ceai, apa plata) gratuit la sala de curs
9. Obtinerea unui certificat de absolvire cu recunoastere la nivel international.


Ce competente obtin dupa absolvirea cursului Curs Inspector protectie civila?

Dupa absolvirea cursului se emite un supliment descriptiv, care insoteste certificatul de absolvire si care contine urmatoarele competente:
1. Comunicarea interactivă
2. Coordonarea activităţii echipelor de lucru
3. Planificarea activităţilor proprii
4. Dezvoltarea profesională a membrilor echipelor
5. Coordonarea planificării activităţilor şi măsurilor de protecţie civilă
6. Elaborarea documentelor specifice
7. Consilierea conducerii instituţiei pe probleme de protecţie civilă
8. Organizarea realizării măsurilor de protecţie civilă
9. Monitorizarea realizării măsurilor de protecţie civilă
10. Gestionarea bunurilor din patrimoniu

Ce tip de diploma obtin dupa absolvirea cursului?

Dupa absolvirea cursului de Inspector protectie civila se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.

Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Garantii oferite

1. Returnam 100% suma de bani platita, daca pana la jumatatea perioadei de curs exista nemultumire fata de nivelul acestuia
2. Obtii un certificat de absolvire GARANTAT PE VIATA, fara termen de valabilitate
3. Vom fi prietenul, sfatuitorul si consilierul tau pentru a te pregati sa faci fata pe piata fortei de munca si sa constientizezi ca dupa absolvirea cursului vei fi bun profesionist in adevaratul sens al cuvantului
4. Permanent punem accentul pe valoarea si importanta clientului pentru noi, pe nevoile si gradul de satisfactie al interesului acestuia si mai putin pe contravaloarea cursului
5. Standarde de calitate la nivel european si international pentru programele de pregatire profesionala ale adultilor prin respectarea si punerea in aplicare a rezolutiilor UE in domeniul formarii profesionale continue a adultilor
6. Respectarea intocmai a GDPR, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
7. Garantarea unui parteneriat de colaborare pe viitor intre institutia noastra si absolventi

Alte taxe aferente cursului:

Taxa de examinare in valoare de 50 lei se achita separat, pana la finalizarea cursului.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “CURS INSPECTOR PROTECTIE CIVILA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This