Reducere!

CURS APICULTOR

(47 de recenzii clienți)

950,00 lei 617,50 lei

REDUCEREA DE 35% DIN 950 LEI ESTE VALABILA PANA PE DATA DE 26.07.2021.

Cod NC: 6123.1.1

Tip program: Calificare

Durata cursului: 2,5 luni

Pregatire minima necesara: Invatamant obligatoriu

Pretul cursului este de 950 lei pentru plata in 3 rate, insa, daca optezi pentru plata integrala, beneficiezi de 35% discount si astfel vei plati doar 617,5 lei.

GARANTAM PROTECTIE MAXIMA ANTICOVID 19.

Categorie:

Descriere

Pregatirea teoretica se va sustine si online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere.

 

Inscrie-te la curs conform perioadelor de inscriere de mai jos:

 

In Constanta  Perioada de inscriere:  14.06.2021 – 29.07.2021 – Data de incepere: 29.07.2021

In Galati – Perioada de inscriere: Pana la minim 10 particianti –  Data de incepere: Inscrie-te printre primii 10 cursanti

In Tulcea – Perioada de inscriere: 14.07.2021 – 20.08.2021  Data de incepere: 23.08.2021

Pentru Bucuresti – inscrierile se fac pe site-ul partenerului aici –>> bit.ly/site-partener. Doar solicitarile de inscriere efectuate pe site-ul partenerului vor fi luate in considerare.

 

Termenul de apicultura este derivat din latinescul apis care inseamna albina. Este o ramura a zootehniei ocupandu-se cu studiul biologiei si tehnologiei de crestere si exploatare a albinelor. Apicultorul urmareste obtinerea de productii apicole ridicate si sporirea productiei de seminte la plantele agricole entomofile. Datorita particularitatilor biologice specifice, albinele furnizeaza omului importante produse, iar prin actiunea de polenizare incrucisata a plantelor entomofile asigura insemnate sporuri de productie la multe culturi agricole. Apicultura (stuparitul, cum mai este denumita popular in Romania) este unul din sectoarele agriculturii cu cele mai vechi traditii, tracii si dacii ocupandu-se cu cresterea albinelor de la care obtineau miere, ceara si alte produse apicole.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul primar si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul apiculturii.

Care sunt avantajele participarii la acest curs Apicultor?

1. Pregatirea profesionala alaturi de profesori cu experianta teoretica si practica
2. Pregatirea teoretica se desfasoara in sali de curs dotate corespunzator (videoproiector, laptop, flipchart, ecran de proiectie, etc)
3. Activitatea de practica este asigurata prin exercitiu, cu materialele didactice specifice meseriei de apicultor
4. Tehnici si metode moderne de predare/instruire/aplicatii practice canalizate pe stimularea creativitatii si interactivitatii cursantului, eliminand astfel stresul de la orele de curs (studii de caz, lucru in echipa, etc)
5. Suport de curs gratuit in format electronic
6. Mentinerea legaturii dintre cursant si formator prin e-mail
7. Program de curs flexibil
8. Cursul poate fi achitat integral sau in rate, cu plata cash, online sau prin POS, fara comision
9. Obtinerea unui certificat de absolvire cu recunoastere la nivel international prin apostilare.


Ce competente obtin dupa absolvirea cursului?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:
1. Perfectionarea pregatirii profesionale
2. Mentinerea unui loc de munca sigur, curat si conform cu normele prevazute de lege
3. Organizarea locului de munca in vederea inceperii activitatii
4. Intocmirea planului de venituri si cheltuieli in stupina
5. Intocmirea documentelor specifice in stupina
6. Pregatirea familiilor de albine pentru perioada de iernare
7. Organizarea lucrarilor de primavara in stupina
8. Inmultirea familiilor de albine
9. Asigurarea starii de sanatate a albinelor
10. Recoltarea, conditionarea si valorificarea produselor apicole
11. Imbunatatirea bazei melifere

Ce tip de diploma obtin dupa absolvirea unui curs Apicultor?

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.
Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Alte taxe aferente cursului:

Taxa de examinare in valoare de 50 lei se achita separat, pana la finalizarea cursului.

Garantii oferite

1. Returnam 100% suma de bani platita, daca pana la jumatatea perioadei de curs exista nemultumire fata de nivelul acestuia
2. Obtii un certificat de absolvire GARANTAT PE VIATA, fara termen de valabilitate
3. Vom fi prietenul, sfatuitorul si consilierul tau pentru a te pregati sa faci fata pe piata fortei de munca si sa constientizezi ca dupa absolvirea cursului vei fi bun profesionist in adevaratul sens al cuvantului
4. Permanent punem accentul pe valoarea si importanta clientului pentru noi, pe nevoile si gradul de satisfactie al interesului acestuia si mai putin pe contravaloarea cursului
5. Standarde de calitate la nivel european si international pentru programele de pregatire profesionala ale adultilor prin respectarea si punerea in aplicare a rezolutiilor UE in domeniul formarii profesionale continue a adultilor
6. Respectarea intocmai a GDPR, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
7. Garantarea unui parteneriat de colaborare pe viitor intre institutia noastra si absolventi

47 de recenzii pentru CURS APICULTOR

 1. Dragos S.

  In urma acestui curs am acumulat informatii utile care ma vor ajuta in meseria de apicultor. Domnul profesor a avut o atitudine profesionista pe tot parcursul cursului si a facut tot posibilul pentru a ne fixa informatiile.

 2. Victor D.

  Acest curs m-a initiat in apicultura si consider ca a fost destul de bine programat si realizat. Domnul lector avand o experienta practica vasta in acest domeniu. Consider ca acest curs a fost destul de cuprinzator si bine documentat. A fost o placere sa descopar din tainele apiculturii multe chestiuni foarte utile pentru viitor.

 3. Florin C.

  Cursul, mi-a facut o impresie generala buna, ma declar multumit de cunostintele acumulate.

 4. Petrisor M.

  Cursul a fost foarte interactiv,lectorul a raspuns la toate intrebarile cursantilor. In ansamblu, cursul este foarte bine structurat. L-as recomanda cu placere.

 5. Calin B.

  Este un curs excelent, cu un bagaj bogat de cunostinte. Cursul este bine structurat si foarte bine prezentat. Consider ca suma de cunostinte transmisa este un minim suficient pentru un incepator cat si pentru avansati.

 6. Mihail C.

  „Cursul este bine prezentat si organizat pe etape. La nivel teoretic asigura cunostintele de baza pentru cresterea/ingrijirea familiilor de albine, valorizarea potentialului economic al activitatii. Consider participarea la acest curs utila si benefica pentru cariera mea.”

 7. Iulian H.

  „Curs foarte bun, instructiv, educativ, sustinut de un profesor cu experienta teoretica si mai ales si practica.”

 8. Dumitru S.

  „Pentru un apicultor incepator, cursul acopera toate aspectele specialitatii. De apreciat nivelul de pregatire al lectorului.”

 9. Aurel R.

  „Am acumulat numeroase informatii, care imi vor fi de folos in practica. Totodata am constientizat mai bine faptul ca, pentru a avea succes in aceasta meserie trebuie in primul rand sa aloci foarte mult timp, iar in al doilea rand sa dispui de multa informatie.”

 10. Nicolae G.

  „Am asimilat informatii noi, generale, cu aplicare in practica in stupina proprie. Va multumesc!”

 11. Vlad S.

  „Curs bine structurat si detaliat, ce aduce un plus de informatie necesara inceputului in apicultura. Un lector dedicat si cu multa experienta!”

 12. Mihai P.

  „Curs bine predat si la obiect, usor de descifrat. Bine prezentat chiar si pentru incepatori.”

 13. Alina P.

  „Am dobandit informatii suficiente incat sa ma pot descurca cu usurinta in acest domeniu. Mai mult decat atat, cursul s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta, existand interactiune intre cursanti si lector. Recomand cu incredere acest curs tuturor oamenilor care vor sa se initieze in domeniul agriculturii.”

 14. Paul B.

  „Acest curs a fost folositor atat apicultorilor incepatori cat si celor cu o vasta experienta in domeniul apicol.”

 15. Alexandru S.

  „Un curs bine organizat si structurat. Informatiile din suportul de curs pus la dispozitie de catre organizatori au fost completate cu numeroase exemple din partea profesorului.Totusi, propun sa se poata pune mai mult accent pe partea practica.”

 16. Bogdan V.

  „In urma acestui curs am dobandit multe cunostinte si am invatat lucruri noi. Lectorul este bine pregatit cu o vasta experienta. Cunostintele sale practice cat si teoretice m-au facut sa vin cu drag la cursuri.”

 17. Angela C.

  „Consider ca a fost un curs complet si de mare ajutor!”

 18. Andrei N.

  „A fost un curs bine structurat, plin de informatii foarte utile. De apreciat atmosfera creata de lector, precum si informatiile expuse.”

 19. Razvan P.

  „Cursul iti ofera posibilitatea de a acumula cunostinte foarte buna. Un curs bine documentat, predat de un lector cu experienta.”

 20. Lucia L.

  „Cursul mi s-a parut clar, succint, detaliat.”

 21. Marius P.

  „Impresia generala asupra cursului este una buna intrucat, dupa terminarea orelor de curs am reusit sa dobandesc anumite cunostinte pe care nu le-as fi putut deprinde din alte carti.”

 22. Mihai L.

  „Cursul a fost foarte bun pentru mine, am invatat foarte multe in acest domeniu si as recomanda oricarui incepator sa faca acest curs si sa aplice intocmai cele spuse. Suportul de curs ma va ajuta mai departe atunci cand o sa am lacune privind lucrul cu albinele.”

 23. Georgiana D.

  „Acest curs imi ofera suficiente cunostinte aprofundate pentru o cariera in acest domeniu.”

 24. Ionut N.

  „Un curs util pentru acumularea rapida a informatiilor legate de albine.”

 25. Stefan M.

  „Bine organizat.
  Paralel cu timpul liber al cursantilor.”

 26. Bogdan M.

  „Un curs bine structurat si completat cu informatii despre situatia actuala si reala din prezent.”

 27. Iacob A.

  „Un curs bine structurat, aprofundat.”

 28. Constantin N.

  „Un curs foarte bun, cu multe date din practica, care vin in completarea celor mentionate in curs. Experienta lectorului si profesionalismul de care da dovada la fiecare etapa aduce un plus multumitor pentru cursanti.
  Folosirea metodelor de captare a atentiei foarte bine gestionate.”

 29. Orlando C.

  „Sunt foarte multumit in general. Sunt lucruri pe care le-am invatat de-a lungul acestui curs.”

 30. Ionut N.

  „A fost un curs foarte util. In urma acestui curs ma apuc practic de apicultura. E unul din putinele lucruri bune pe care le-am vazut in ultima vreme!
  Lectorul este unul de exceptie, satisfacand practic toate cerintele!
  Imi pare bine ca am absolvit acest curs!”

 31. Aurelian T.

  „1. Cursul a fost bine structurat.
  2. Exemple practice utile.
  3. Explicarea conceptelor.”

 32. Daniel M.

  „Sunt multumit de cursurile prezentate si de practica predata.”

 33. Mihail S.

  „Acest curs este foarte util viitorului crescator de albine. Consider ca am invatat foarte multe lucruri noi pe care le voi aplica in practica.”

 34. Albert C.

  „In opinia mea cursul este structurat bine parcurgand indeajuns toate etapele pentru un incepator care porneste prima oara la drum, ii este de ajutor. Per ansamblu este OK!”

 35. Madalina T.

  „A fost un curs din care am invatat foarte multe, m-a ajutat sa ma dezvolt pe parte de apicultura.
  A fost un curs foarte util.”

 36. Alina V.

  „Acest curs este un curs foarte util persoanelor care doresc sa creasca albine si celor pasionati de acest subiect. Consider ca am invatat foarte multe lucruri noi pe care cu certitudine le voi aplica in lucrul cu stupii.”

 37. Mariana B.

  „Cursul de apicultura este interesant. Am aflat multe informatii legate de natura, despre baza melifera din tara noastra si despre familiile de albine (hrana, adapat, boli si daunatori).”

 38. Stepan C.

  „Excelent.”

 39. Valentin I.

  „Neavand stupi totul mi se pare foarte interesant, foarte multa informatie intr-un timp scurt.”

 40. Stefan F.

  „Curs excelent! Voi practica apicultura pentru ca m-a convins profesorul care iubeste ceea ce face.”

 41. Smaranda A.

  „Cursul este foarte bun. Domnul profesor are foarte multe cunostinte (teoretice si practice) in domeniu. A fost o alegere buna sa ma inscriu la acest curs.”

 42. Liliana F.

  „Este excelent faptul ca exista si cursuri in care oamenii se pot specializa si lucruri concrete, frumoase, in natura, nu doar calculatoare, tablete si telefoane.
  Apicultura trebuie popularizata pentru ca omul sa poata contribui la perpetuarea acestei insecte minimale care este albina, caci asa cum spunea Albert Einstein, cand nu vor mai fi albine omul va disparea si el in 4 ani.”

 43. Anisor O.

  „Merita recomandat si altor persoane si asa voi face cu siguranta.”

 44. Catalin S.

  „Un curs interesant care mi-a starnit curiozitatea despre cresterea albinelor. Lectorul a stiut sa ne predea din pasiunea lui si argumentele au fost bine evidentiate in raport cu suportul de curs.”

 45. Mihaela U.

  „Cursul a fost bine structurat, contine elemente esentiale punand cunostintele necesare, de baza, ale desfasurarii activitatii de apicultor.
  Lectorul cursului a prezentat intr-o maniera foarte accesibila cursul, necesara incepatorilor, a manifestat deschidere si intelegere.
  Cursul a fost extrem de util si am acumulat multe cunostinte.”

 46. Vlad G.

  „Cursul a fost foarte util.”

 47. Mihai P.

  „Acest curs este foarte bun . Bine ar fi daca s-ar face si in Prahova la Ploiesti .”

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This